Ghid Turistic Grecia

Restaurante in Santorini

1800, Oia, Santorini

Unul dintre cele mai elegante (şi scumpe) restaurante de pe insula, arhitect / proprietarul Ioannis Zagelidis a realizat o renovare rafinata din casa unui căpitan de mare , oferind o minunata seara sub cerul liber.
1800 a fost unul dintre pionierii care au evoluat arta bucatariei greceşti care s-au dezvoltat in Santorini in anii 1980 iar produsele alimentare sunt încă fascinante: file de ocheana prajita învelit în frunze de vita şi servită într-un sos tapenade; grouper alb cu spuma de telina; baklava cu masline dulci si fistic.
Există, de asemenea, o listă mare de vinuri.

Oia, Santorini, Greece 84702, Tel: 30 22860 71800, Web: www.oia-1800.com

-------------------------------------

Ambrosia, Oia, Santorini

Apusul de soare in Santorini este cel mai bine observat de aici, si a fost mult timp unul dintre centrele de vara din viaţa satului. În timp ce punctul belvedere de la terasa este pentru clienti un motiv să vină, aşa este şi rafinamentul co-proprietarilor Tony Mosiman şi Panayiotis Vassilopoulos, care sunt, de asemenea, responsabilii hotelului "1864 The Sea Captain's House" si chiar si celui mai iubit cafe-restaurant din Oia, al cărui nou nume este Ambrosia & Nectare (30-22860-71504). Deci, dacă se întuneca sau (Doamne fereşte) ploua, aveţi posibilitatea sa va refugiati în interiorul plin de antichităţi, la lumina lumânărilor. Mancarea contemporana greacă este excelenta, încercaţi oferta file de carne de vită, trufe proaspete, şi piure dulce de dovleac, sau raţă în vin roşu, marinată cu mango la grătar şi orez de iasomie cu nuci.

Deschis zilnic intre orele 7 pm la 12 am, din aprilie pana in octombrie.
Oia, Santorini, Greece 84702, Tel: 30 22860 71413, Web: www.ambrosia-nectar.com .

-------------------------------------

Katina, Oia, Santorini

Mai jos de Oia, cu privire la Golful Ammoudi, sta aceasta taverna cu specialitati din peşte, fără îndoială cel mai bun de aici. (Rivalul său principal este căpitanul lui Dimitri, aproape next door, 30-22860-82210.) Caracatiţă la grătar, sau calamar, este ordinea clasica, dar homar, bass de mare, şi Snapper sunt la fel de delicoase. Este o ciudăţenie a insulelor unde fructele de mare, probabil, din belsug in Marea Egee, totusi este cel mai scump lucru pe care îl poati manca.

Deschis zilnic de la ora 10 până la 12 am, din Aprilie pana in Octombrie.
Ammoudi Bay, Oia, Santorini, Greece 84702, Tel: 30 22860 71280

-------------------------------------

Saltsa, Imerovigli, Santorini

Nu are nici vedere, astfel încât acest inselator de tradiţional cu aspect cantina (în care fiecare scaun pare a fi nepotrivit) nu este la fel aglomerat ca restaurantele de-a lungul Caldera. Dar, alimente, începând cu măsline de casa, Capere, roşii si aroma de panificaţie, COD prăjit într-o crustă de faina de porumb, sfecla caramelizata şi fasole Fava cu usturoi; grouper la gratar in ceapă rosie şi peşte afumat, este excelent. Seful, Dimitris Lazarou, este un talent în curs de dezvoltare care a petrecut o parte din ucenicia la Aristera-Deksia (unul din restaurantele Greciei, cele mai inovatoare) şi a studiat alaturi de unchiul său, Lefteris Lazarou, proprietarul şi bucătar-şef la Varoulko din Atena, unul din doar două restaurante din Grecia care au primit vreodată o stea Michelin.

Deschis zilnic intre orele 7 pm si 12:30 am, martie-octombrie. In zilele de luni este închis în luna octombrie.
Imerovigli, Santorini, Greece 84702, Tel: 30 22860 28018, Web: www.saltsa.gr .

-------------------------------------

Vanilia, Firostefani, Santorini

Această moară de vânt din secolul al 19-lea dispune de o terasa cu lumini galben pal, scaune din lemn, frumoase Bougainvillea şi o fantastica priveliste peste Marea Egee. Produsele alimentare sunt la un nivel ridicat, cu feluri de mâncare, cum ar fi ardei lung verde prajit cu branza mizithra, pui afumat cu ghiveci de flori roşii locale, ceapa şi madi, ravioli de vitel în sos de usturoi cu iaurt.

Deschis zilnic de la 7 pm pana la 12:30 AM.
Firostefani, Santorini, Greece 84700, Tel: 30 22860 25631, Web: www.vanilia.gr .

 

Rezervari Online

    super oferte pentru Early Booking !!!
RCA-Ieftin

Ultimele Comentarii

Online

Avem 29 vizitatori online