Ghid Turistic Grecia

Hoteluri

Casa Delfino

Casa Delfino


  • 4
Theofanous 9, 73131 Chania
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.casadelfino.com/
Telefon: +30 28210 87400 / 93098
Fax: +30 28210 96500

Situat în inima oraşului vechi fermecător Chania, acest conac autentic veneţian din secolul 17 oferă un serviciu personalizat, împreună cu o curte fermecătoare şi terasă pe acoperiş.
Casa Delfino se bucură de o locaţie superbă în străzile înguste din pitorescul oraş vechi Chania, doar o scurtă plimbare pana la mare.

Fiecare cameră este spatioasă combină farmecul lumii vechi cu confortul modern. De la băi de marmură şi ţesături bogate la TV LCD si internet wireless gratuit, toate eforturile au fost luate pentru a asigura confortul dumneavoastra.

Bucuraţi-vă de un mic dejun copios servit în fiecare zi în curte frumoasa Casa Delfino. Bucuraţi-vă de o scurtă plimbare în port veneţian vibrant şi în jurul magazinelor locale. Personalul de la Casa Delfino va fi mai mult decât fericit să va ofere informaţii şi sugestii pentru petrecerea timpului liber dumneavoastră.

După o zi de explorare, reveniti la Casa Delfino pentru a vedea breathtaking opinii de la acoperiş ca apune soarele. Apoi, relaxaţi-vă cu o băutură în barul elegant şi bucuraţi-vă de o atmosferă feerică in Casa Delfino.

Camerele Hotelului: 22.


Rate now:  
0
   Vizualizari: 424
RSS Feeds

Rezervari Online

    super oferte pentru Early Booking !!!
RCA-Ieftin

Ultimele Comentarii

Online

Avem 17 vizitatori online