Ghid Turistic Grecia

Coastele Greciei

Coastele Greciei au o lungime de aproximativ 16,000 de kilometri. Jumatate din acestea se gasesc in jurul miilor de insule, in timp ce restul se extind de-a lungul tarmului. Ceea ce carcaterizeaza faimoasele coaste grecesti sunt diversitatea lor unica (plaje care se intind pe kilometri, golfuri, golfulete, plaje nisipoase, cu dune, tarmuri cu pietricele, pesteri de coasta incojurate de stanci abrupte si cu solurile vulcanice caracteristice intunecate, zone umede de coasta) si cu apele transparente si curate care le-au facut extrem de populare in toata lumea.

In 2004, 404 plaje si 5 porturi din Grecia au fost premiate cu “Steagul Albastru” , o cifra care plaseaza tara intr-o pozitie de top printre alte tari Europene. Majoritatea miilor de coaste sunt usor accesibile si ai oportunitatea sa le descoperi si sa te bucuri de ele, fara prezenta unui numar mare de inotatori.

Exista, de asemena, multe plaje organizate in tara cu infrastructura necesara furnizand servicii de inalta calitate (umbrele, sezlonguri, cabine de schimbat, cafenele, baruri, restaurante etc), unde in afara de inot, va puteti bucura si de sporturi nautice (schi nautic, windsurfing, scufundari, etc.), precum si alte mijloace de distractie in apa. Toate aceste plaje au turn cu salvamari.

 

Rezervari Online

    super oferte pentru Early Booking !!!
RCA-Ieftin

Ultimele Comentarii

Online

Avem 13 vizitatori online