Ghid Turistic Grecia

Atractii

 

Grecia are multe resurse pe care turistii cu interese ecologice si culturale le vor gasi atractive. Bogatiile culturale, precum si resursele ecologice, atat biotice si abiotice, constituie un avantaj special comparativ al tarii pentru cei interesati de conservarea diversitatii culturale, bio-diversitate si eco-sistemelor.

 

Aceste resurse sunt marcate de varietatea lor pe scara larga, rareori si distinctiv se gasesc in multe domenii din care au fost deja plasate sub protectie speciala.

 

 ARCUL LUI GALERIUS (SALONIC)

 Greece

 

 

 

 

 

 

 

 

 

greciaTurismul în Grecia nu se rezumă numai la vizitarea monumentelor impresionante, care pur şi simlu îţi taie răsuflarea. 

Mulţi turişti profită de aceste regiuni magnifice unde marea este adesea calmă, caldă, primitoare şi de multe ori i se vede fundul, pentru a se iniţia sau face plonjări submarine. Este o activitate foarte îndrăgită de marele public care vizitează Grecia, relaxantă, mai mult decât un sport. Toate cluburile sunt afiliate conform zonei lor de influenţă la un organism internaţional şi au personal extrem de calificat în domeniu, experienţă şi răbdare.

În total, 421 de plaje greceşti au primit în 2010 faimosul pavilion albastru (galazio simeo) ceea ce constituie aproape o cincime din amsamblul plajelor recompensate din Europa!

 

 

 artizanale grecia

 

 

Grecii sunt cei mai mari consumatori de peşte din Europa şi din Mediterana. În această ţară, peştele este considerat ca un element esenţial al economiei, deşi participă numai cu 2% la PIB, căci este o activitate tradiţională şi practicată numai de 42.000 de oameni.

În Grecia antică, pescuitul întrecea vânătoarea, era o activitate prestigioasă şi grecii erau consideraţi pescari desăvârşiţi şi buni navigatori. Musca artificială a fost menţionată pentru prima oară în sec. III, în Macedonia. Pescarii au remarcat că peştii preferau un anume tip de muscă foarte fragilă.

Grecia este singura ţară  europeană care numără 700 de insule de mărime variabilă, locuite sau nu, unde există locuri excelente pentru pescarii amatori. Ambianţa specială, apa albastră şi istoria foarte bogată a locurilor vă vor încânta cu siguranţă.

 

 

Rezervari Online

    super oferte pentru Early Booking !!!
RCA-Ieftin

Ultimele Comentarii

Online

Avem 10 vizitatori online